Rannastaadionil avati moodne jõusaal

Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pärnu Rannastaadion avas Eesti Vabariigi aastapäeval merevaatega jõusaali, milles on rühmatreeningute ruumid.

Kohal oli ligemale 50 teadlikku uudistajat, kes tundsid peamiselt huvi tasakaalupaelte ja minibatuudi rühmatreeningute vastu.

Rannastaadioni uut jõusaali olid uudistama tulnud arvatavasti selle suurimad tulevased põhikasutajad: jalgpallurid ja kergejõustiklased. Jalgpalliklubi Vaprus esindusmeeskonnast proovisid jõumasinad ära Karl Palatu ja Martin Vunk, samuti nooremad jalgpallurid.

Kõige noorem osaleja oli Raio Piiroja ja Anu Teppo pisipoeg, kes veel omal jalal ei kõnni.

Kergejõustiklastest asus kohe asja kallale treener Rauno Kirschbaum, kes tegi noorkergejõustiklastega kohapeal korraliku treeningu. Jõusaali avamisele tuli Eesti triatleetide paremikku kuuluv Priit Ailt, kes nautis nii rühmatreeningut kui ka jõusaali hubasust.

Kohale tulnute lemmikuks kujunes Pärnus uudse tasakaalupaelte ehk CrossCore`i paelte treening, mis pakkus treener Katrin Saare eestvedamisel pinget algajatele ja tippsportlastele.

Sky Jumpingu ehk minibatuutide treeningus täitusid kõik kohad kiiresti ja treener Piia Puudersell sai edukalt treeningu anda.

Nii tasakaalupaelte kui ka minibatuutide rühmatreeningud saavad osaks Rannastaadioni iganädalasest kavast.

Rannastaadioni juhi Tair Antoni sõnutsi arvestati jõusaali kokkupanemisel mitmekülgseid vajadusi: olemas on kükipuur tõstepõrandaga, kogu hantlipark, jõumasinad pea kõigi lihasgruppide tarvis ja fitnessitarvikud.

Jõusaali sisustus läks maksma ligikaudu 48 000 eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles