Jalgpalliklubi naiskond võttis soomlastelt mõõtu

Eno-Gerrit Link
, veebilehe toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu jalgpalliklubi naiskond kohtus Tallinnas sõprusmängus Soome esiliigas mängiva Malmin Palloseuraga ja pidi võtma vastu 1:2 kaotuse.
Pärnu jalgpalliklubi naiskond kohtus Tallinnas sõprusmängus Soome esiliigas mängiva Malmin Palloseuraga ja pidi võtma vastu 1:2 kaotuse. Foto: Pärnu Jalgpalliklubi naiskond/Facebook

Pärnu jalgpalliklubi naiskond kohtus Tallinnas sõprusmängus Soome esiliigas mängiva Malmin Palloseuraga ja pidi võtma vastu 1:2 kaotuse.

Esimest poolaega paremini alustanud pärnakad asusid Ulrika Tülpi tabamusest mängu kiirelt juhtima, kuid rohkem palle vastase võrku sokutada ei suutnud.

Võrku sahistas hoopis teisel poolajal teravamalt alustanud Soome naiskond, kes kostitas pärnakaid kahe tabamusega.

Nii pidi Pärnu jalgpalliklubi naiskond tunnistama vastaste 2:1 paremust.

Pärnu naiskonna eest käisid väljakul Imbi Hoop, Anastasiia Filenko, Berle Brant, Anete Paulus, Anastassija Scherbachenia, Kristina Bannikova, Kairi Himanen, Liivi Sõrmus, Anastassia Morkovkina, Merily Toom, Ulrika Tülp, Ketlin Saar, Elizaveta Rutkovskaja, Marve Bessmertnõi, Aljona Sasova, Ljubov Maksimova, Anne-Grethe Pajuviidik ja Elis Meetua.

Pärnu naiskonna ridades kaasa löönud 26aastane Anastassia Filenko on Ukraina koondise paremkaitsja.

"Ta avaldas sügisel soovi meiega ühineda. Ta ei ole veel liitunud, aga ajame paberiasju. Filenko mängis eelmisel hooajal Valgevene liigas, kus tema profiklubi lagunes. Anastassia Shcherbachenia on vist talle Eesti liiga kohta nii mõndagi head rääkinud," rääkis Pärnu naiskonna peatreener Jüri Saar vutiportaalile soccernet.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles