Reedel Eesti Vabariigi 99. aastapäeva presidendi vastuvõtul suupisteid valmistanud Pärnumaa neiu Kristiina Sireli peopäeva emotsioonid on ülevad. “Presidendi kantselei peakokk Taigo Lepiku professionaalsel juhendamisel sujus söögivalmistamine ääretult ladusalt ja kogu vastuvõtu köögitoimkond oli võrratu,” jagas muljeid 18aastane Pärnumaa kutsehariduskeskuse kokaõpilane.
Tellijale
Noorkokk: Presidendi vastuvõtu peolised tulid suupistete eest isegi tänama
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peale Kristiina valmistasid suupisteid teisedki mullu Eesti noorkoka, noorkondiitri, koolikoka konkursside võitjad ja seitse tippkokka. “Tippkokkadega üheskoos suursuguse peo tarvis toitu valmistada oli mulle hindamatu kogemus. Esiti tekitas suur meedia tähelepanu minus veidi ärevust, kuid oma ala proffidega töötamine kasvatas hoopis enesekindlust ja avardas silmaringi,” tõdes Kristiina.