Pärnakas valiti parimaks nooreks raamatukoguhoidjaks

Eno-Gerrit Link
, veebilehe toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aktiivse noore raamatukoguhoidja tiitli pälvib Pärnu Ülejõe gümnaasiumi raamatukoguhoidja Kadri Haavandi.
Aktiivse noore raamatukoguhoidja tiitli pälvib Pärnu Ülejõe gümnaasiumi raamatukoguhoidja Kadri Haavandi. Foto: Mailiis Ollino / Pärnu Postimees

Eesti raamatukoguhoidjate ühing tunnustab täna rahvusraamatukogus parimaid raamatukoguhoidjaid. Aktiivse noore raamatukoguhoidja tiitli pälvib Pärnu Ülejõe gümnaasiumi raamatukoguhoidja Kadri Haavandi.

Eesti raamatukoguhoidjate ühingu juhatuse esinaine Katre Riisalu rääkis Vikerraadio hommikuprogrammis, et Haavandi valiti parimaks nooreks raamatukoguhoidjaks viie nominendi hulgast.

"Kadri Haavandi teeb koolis mitmekesiseid tunde. Ta õpetab, kuidas entsüklopeediaid kasutada ja infot otsida. Ta propageerib säästlikku ja rohelist mõtteviisi, olles algatanud vanapaberi kogumise ja toonud kooli taaratagastuskastid," iseloomustas Riisalu tunnustuse pälvinud noort raamatukoguhoidjat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles