29 000 pärnumaalast peab sel aastal dokumenti uuendama

Kadrin Karner
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
ID-kaardid.
ID-kaardid. Foto: Aivar Aotäht

Lääne prefektuur teatab oma sotsiaalmeediakontol, et väisab märtsi alguses mitut Pärnumaa omavalitsust, mille elanikud saavad peagi kehtivuse kaotanud dokumendi asemel uue tellida oma kodukohas.

Sel aastal lõpeb Pärnumaal 29 000 inimese isikut tõendava dokumendi kehtivusaeg ja Lääne prefektuur palub kodanikel sekelduste vältimiseks kontrollida, kui kaua nende ID-kaart veel kehtib.

ID-kaarti saab Varbla vallavalitsuses taotleda 2. märtsil 10–11, Halinga rahvamajas on ametnikel vastuvõtt 9. märtsil 10–11 ja Vändra raamatukogusse oodatakse dokumenditaotlejaid 16. märtsil samuti 10–11.

Veebruaris täitus viis aastat esimesest korrast, kui Saarde valla elanikelt nende kodukohas ID-kaardi taotlusi vastu võeti. Hellitavalt dokumendibussiks ristitud ettevõtmise abil on kodukohas ID-kaarti taotlenud 2500 inimest üheksast Pärnumaa vallast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles