Rotmeister naasis Hispaaniast hõbedase autasuga

Märt Pilme
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martin Rotmeister koos võidetud karikaga.
Martin Rotmeister koos võidetud karikaga. Foto: Mailiis Ollino

Pärnakas Martin Rotmeister saavutas Hispaania suurimal discgolf’i-võistlusel Open de España 28 osaleja seas teise koha. Oviedo linnas toimunud võistluse põhieesmärk oli pakkuda välismängijatele suviseid mängutingimusi talvel ja edendada spordiala populaarsust kohalike hulgas.

Võistlejaid oli 73 (34 avatud, 11 naiste ja 28 edasijõudnute klassis) ja tase valitseva Eesti meistri Rotmeisteri sõnutsi keskpärane. Tuntumatest nimedest olid kohal kümnekordne Taani meister Karl Johan Nybo (maailma edetabeli viies, Euroopa esimene) ja valitsev Norra meister Håkon Kveseth.

“Võistluse järel valdasid mind kurbus ja rõõm korraga. Kaotasin Nybole viimase üheksa korviga seitse punkti ja kahepunktisest edust sai lõpuks viiepunktine kaotus. Just see tekitaski segaseid emotsioone: hästi mängitud võistlus sai õnnetu lõpu. Teisalt, auväärne teine koht, edestada tugevat Norra meistrit ja kaotada maailma viiendale ei ole häbiasi,” selgitas Rotmeister kahetisi tundeid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles