Galerii: politseinikud said õppusel nuga ja andsid intervjuud

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna Pärnumaal teist korda toimunud patrulliõppusel panid Lääne prefektuuri politseinikud kümnes iga päev ette tulla võivas tegevuses oma oskused proovile.

Nii pidid korrakaitsjad hakkama saama rahurikkumise, esmaabi osutamise, raadioside kasutamise, ruumide kontrollimise, pärast vallamajas toimunud tulistamist intervjuu andmise, bussis märatseva isiku, sõiduki läbivaatuse, metsaotsingute, tulekahju kustutamise ja baariväljakutsega.

Pärnu Postimehe silme all läks politseipatrull korterisse, kus tütarlapsed pidasid lärmakalt sünnipäeva. Ühtäkki võttis pealtnäha ohutu väljakutse ootamatu pöörde, kui üks neidudest virutas pidulisi küsitlenud korrakaitsjale noa kõhtu.

Harjutuses osalejate tegutsemist hinnanud kohtunik märkis, et ilmeksimata läbis selle harjutuse 12 patrullist kaks. "Ülejäänud saanuks teha nipet-näpet paremini," sõnas ta.

Harjutuskohad asusid Pärnus, Paikusel ja Sindis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles