Pärnu alistas veenvalt Rapla

Lauri Habakuk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Edvinas Šeškus oli täna 19 punktiga üleplatsimees. Foto mängust Tartuga 4. veebruaril.
Edvinas Šeškus oli täna 19 punktiga üleplatsimees. Foto mängust Tartuga 4. veebruaril. Foto: ARDI TRUIJA / PÄRNU POSTIMEES/

"Pärnu! Pärnu! Pärnu!" skandeeris teisipäeva õhtul Pärnu spordihalli kogunenud rohkearvuline publik püsti seistes, kui kohalik korvpalli esindusmeeskond oli alistanud Eesti meistriliiga mängus 64:49 Rapla tiimi.

Esimene poolaeg kulges pinevalt: kord oli peal Pärnu, kord Rapla. Esimese veerandi võitsid 19:18 pärnakad, teise 13:12 Aivar Kuusmaa juhendatavad Rapla mehed. Nii mindi poolajapausile seisul 31:31.

Teine poolaeg kuulus eeskätt kaitses hästi mänginud võõrustajatele. Kolmandal veerandil hakkasid Pärnu mehed, keda treenib Heiko Rannula, tasapisi edu kasvatama, juhtides selle lõpuks 49:40. Viimase veerandi võitsid pärnakad 15:9.

Pärnu tulemuslikem oli 19 punktiga Edvinas Šeškus. 11 lauapalli oma tiimile võidelnud ja kaaslastele viis resultatiivset söötu andnud Domagoj Bubalo toetas teda 17 punktiga.

Reinar Hallik ja Mihkel Kirves panustasid vastavalt 11 ja kümne punktiga.

Kui mängu lõpuni oli jäänud umbes minut, skooris kolmepunktijoone tagant äsja väljakule tulnud 15aastane Mihkel Kersalu.

Kodumeeskonna ridades ei teinud veel kaasa vahetusmeeste pingil tõsisemalt vigastatud Silver Leppiku ja Norman Käbini kõrval koha sisse võtnud Rannar Raap, kes kosub hüppeliigese traumast.

Rapla eest viskas Thomas van der Mars oma meeskonna resultatiivseimana 16 punkti.

Pärnu on nüüd turniiritabelis 13 võidu ja 12 kaotusega viies. Koha võrra eespool TTÜ meeskonnal on küll kaks võitu vähem, kuid võiduprotsent 0,4 võrra kõrgem.

Rapla asub 15 võidu ja kaheksa kaotusega kolmandal kohal.

Teisipäeval mängib Pärnu pealinnas Audentese spordikeskuses G4S Noorteliigaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles