Politseikontroll tekitas rekajuhtides pahameelt

Eno-Gerrit Link
, veebilehe toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Autofirmad kurdavad, et politsei paneb autode kontrollimisel rõhku pisipuudustele. Politsei kinnitusel väikesi puudusi pole, on ohtlikud ja vähemohtlikud vead.
Autofirmad kurdavad, et politsei paneb autode kontrollimisel rõhku pisipuudustele. Politsei kinnitusel väikesi puudusi pole, on ohtlikud ja vähemohtlikud vead. Foto: Ants Liigus

Kümmekond päeva tagasi toimunud üleeuroopalisel reidil, mille käigus liikluspolitseinikud kontrollisid veokeid ja busse, jäi Harjumaal Paldiski sadamas kontrollijatele silma Pärnumaa ettevõtte Karo Transport metsaveok, mis saadeti erakorralisele tehnoülevaatusele.

Roolis olnud sohvrile ja teistelegi reidist teleuudist näinud raskeveokijuhtidele jättis mõru maigu suhu politsei väidetavalt ebaprofessionaalne töö: “Aktuaalse kaamera” uudislõigus näidatud seisupiduriga veoki roolivõimendi kontroll muskli jõul, misjärel fikseeriti rikkumine, on autojuhtide sõnade järgi ebapädev.

Tol päeval roolis olnud Silveri kinnitusel ei tuvastanud järgmisel päeval tehtud tehniline ülevaatus tema käsutuses Scanial roolivõimendi riket, samuti ei leidnud viga margiesindus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles