Vanalinna tänavajupid tehakse korda

Kalev Vilgats
, Pärnu Postimehe arvamustoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Auklik tänav. Pilt on illustratiivne.
Auklik tänav. Pilt on illustratiivne. Foto: Margus Ansu / Postimees

Pärnu linnapea Romek Kosenkranius kinnitas Pärnu Postimehe pärimise peale, et linnavalitsus on teadlik vanalinna mõnest tänavajupist, mis vajavad remonti. Väga viletsas seisus on Munga tänav Uue ja Rüütli tänava vahel. Samuti on kehvake Hospidali tänava lõik Rüütli ja Kuninga tänava vahel.

Linnapea selgitas, et kuigi sel aastal pole tulnud eriti lund lükata, mõjub praegune ilm halvasti väga kehvade teede tervisele. Öösel külmetab ja iga vett täis pragu hakkab kasvatama löökauku.

Peale vanalinna mainitud tänavalõikude on päris hull Riia maantee seis ja külm-sula on kõvasti laastanud muidki peatänavaid. Sel nädalal korraldab majandusosakond asfaldifirmadele hanget, järgmisel nädalal on tulemus käes ja saab sõlmida lepingu. Paraku pole võimalik tööle asuda enne, kui ilmad on läinud soojemaks ja õhusooja  keskmiselt viis kuni kümme kraadi. Praegu annab lappida auke rataslaadur Schäfferiga, aga vee sisse visatud bituumen-killustik peab vastu vaid paar–kolm nädalat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles