Pärnus tuleb taas staarijäljendamise konkurss

Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Iga esineja valmistab staarijäljenduse konkursil ette mõnda lauljat või ansamblit või matkiva laulupala, reklaami või katkendi seriaalist. Arhiivifoto.
Iga esineja valmistab staarijäljenduse konkursil ette mõnda lauljat või ansamblit või matkiva laulupala, reklaami või katkendi seriaalist. Arhiivifoto. Foto: Erakogu

Pärnu kuursaalis toimub laupäeval, 25. märtsil järjekordne Pärnu linna ja maakonna koolide õpilaste staarijäljendamise konkurss Playback.

Iga esineja valmistab ette mõnda lauljat või ansamblit või matkiva laulupala, reklaami või katkendi seriaalist ja kannab selle publikule ette. Etteaste pikkus on poolteist kuni kolm minutit.

Žürii hindab artistlikkust, sarnasust originaaliga, liikumist ja imagot. Märkamata ei jää muudki pingutused: osalejatele antakse välja eriauhindu nagu publiku lemmik, parim kostüüm, parim nais- ja meesartist, kõige artistlikum grupp, originaalseim kava.

Võisteldakse neljas vanuseastmes: 1.–3., 4.–6., 7.–9. ja 10.–12. klass.

Playbackile saab end registreerida 16. märtsini.

Üritust korraldab Rääma põhikool.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles