Seda ei juhtu iga päev: amatöörmeeskond sõidab lõunalaagrisse

Eno-Gerrit Link
, veebilehe toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti viiendal liigatasemel mängiv Pärnu jalgpalliklubi Poseidon sõidab aprillis algava hooaja eel treeninglaagrisse Tšehhi.
Eesti viiendal liigatasemel mängiv Pärnu jalgpalliklubi Poseidon sõidab aprillis algava hooaja eel treeninglaagrisse Tšehhi. Foto: Pärnu JK Poseidon

Eesti jalgpallis pole just tavaline, et amatöörmeeskond sõidab nädalaks soojemasse kliimasse treeninglaagrisse, aga just nii teeb Pärnu vutiklubi Poseidon, mille mängijad lähevad kuu teises pooles Tšehhi vaimu koguma ja füüsilist ettevalmistust parandama.

Jalgpalliklubi Poseidon mänedžer Silver Lulla sõnade kohaselt on klubi pidanud juba mitu aastat plaani hooaja eel mõnes välisriigis laagris olles meeskonna moraali tõsta. Sel aastal saab mõte teoks: kuu lõpul treenitakse nädala aega Praha külje all ja mängitakse kohalike sama masti tiimidega paar sõprusmängugi.

Lulla ütles, et algul tekkis Poseidonil idee sõita nädalaks Hispaaniasse laagrisse, aga leiti hoopis soodne võimalus Tšehhist. Nii sõidavadki esindus- ja duubelmeeskond sinna harjutama. "Treenime kunstmurul. Loodame, et ilmaennustus paika peab ja sel ajal on üle kümne soojakraadi," lisas Lulla.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles