Helle Kullerkupp: Peibutuspartide sügisränne on tulekul (1)

Helle Kullerkupp
, EKRE Pärnumaa ringkonna juhatuse esimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Helle Kullerkupp.
Helle Kullerkupp. Foto: PP

Vikerraadio teisipäevahommikused uudised panid kõrvu kikitama. Kas ma kuulsin õigesti? “Valitsusministritest pea pool tuleb kohalikel valimistel kandideerima”. Kas ministrid saadetakse kohapeale ebaõnnestunud haldusreformi vigade parandust tegema? Kas neil on tööpuudus ja aja ülejääk? Ei, sõbrad, nii lihtne see pole.

Võimuerakonnad ajavad oma kombitsad veel sügavamale kui seni. Kahe tooli seadusega rajati selleks roheline tee. Kohalikud valimised on eelmäng 2019. aasta riigikogu valimistele ja positsioonid võetakse sisse vara.

Loogika ütleb, et kui oled juba minister, lasub sul suur vastutus ja palju tööd. Siinkohal meenub hiljutises superraudteeteemalises vaidluses majandusminister Kadri Simsoni väide, et tema ei jõua kõigisse arvudesse sügavuti minna, tööpäevad on 12tunnised ja ta on üle koormatud. Nüüd väidab Simson, et kandideerib Pärnu linna volikogusse.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles