Pärnu linnapea: Haigla pole koht, kus teha poliitteatrit

Teet Roosaar
, uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu haigla.
Pärnu haigla. Foto: Mailiis Ollino / Pärnu Postimees

Pärnu linnavolikogu keskfraktsiooni arupärimisele vastanud linnapea Romek Kosenkranius leiab, et haiglas toimunu eest peavad võtma vastutuse kuri- või väärteo toime pannud isikud.

"Haigla pole koht, kus teha poliitteatrit, seal ravitakse inimesi. Poliitilise vastutuse saavad ja peavad võtma need poliitikas tegutsevad ja haiglaga seotud isikud, kes on süüdi rikkumistes ja mis on vastavalt seadusele tõestatud," vastas Kosenkranius keskfraktsiooni esimehe Arvo Reediku küsimusele, milline on poliitiline vastutus haiglas toimunu eest ja kes selle enda kanda võtab.

Pärnu haigla on sihtasutus, mille nõukogu liikmed määrab Pärnu linnavalitsus. Nõukogu valib endi seast esimehe ja informeerib linnavalitsust majandusaasta aruannete kaudu ja jooksvalt, kui nõukogule on saanud teatavaks oluline informatsioon. Nõukogu juhib Toomas Kivimägi valimisliitu kuuluv Enn Raadik, peale tema on seal kolm valimisliitu, IRLi ja Reformierakonda esindavat inimest ja kolm mittepoliitilist liiget.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles