Pärnu poiss teenis Sõmerpalus esimese auhinna

Joel Kukk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rahvusvaheliste tiitlivõistluste kogemustega Jörgen Matthias Talviku pani oma paremuse talimängude motokrossil veenva ülekaaluga maksma.
Rahvusvaheliste tiitlivõistluste kogemustega Jörgen Matthias Talviku pani oma paremuse talimängude motokrossil veenva ülekaaluga maksma. Foto: Erakogu

Eestimaa talimängude motokrossi võistlustel Sõmerpalus Adrenalin Arenal oli Pärnumaa sportlastest edukaim Jörgen Matthias Talviku, kes kahe sõidu kokkuvõttes võitis juunioride 85 ccm masinaklassis esikoha. Pärnu motoklubi noormehele järgnesid Martin Michelis ja Romeo Karu Harjumaalt.

Kõige nooremate motomeeste 65 ccm klassis kihutas Joosep Pärn Pärnu motoklubist neljanda koha vääriliselt. Esikolmikusse mahtusid Harjumaa poisid

Richard Paat ja Tristan Uiga ning Romeo Pikand Viljandimaalt. Hobiklassis tuli Marek Künnapas (Pärnu motoklubi) kolmandaks, teda edestasid Hans Arvet Tilk Raplamaalt ja Janno Schmidt Võrumaalt. Siim Rotmeister tuli viiendaks ja Mihkel Männamaa oli kümnes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles