Pärnakas tuli kahekordseks Balti meistriks

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Henri Sai.
Henri Sai. Foto: Marko Mumm / EKJL

Laupäeval Leedus Šiauliais U18 vanuseklassi kergejõustiku Balti maavõistlusel saatis edu Pärnu sprinterit Henri Saia, kes tuli kahekordseks Baltimaade meistriks.

Eesti koondist esindanud Pärnu spordikooli ja klubi Altius õpilane Sai võitis isikliku rekordi 6,99 sekundiga 60 meetri jooksu ja kuulus võidukasse Eesti 4x200 meetri teatenelikusse.

"Leedu vana kergejõustikuhall oli väga kitsas, mistõttu olid jooksukurvid äärmiselt järsud ja kõrged," rääkis noormehe treener Romet Mihkels. "Selliste jooksukurvidega halli Eestis tänapäeval enam pole. Niivõrd järskude kurvidega ei olnud välimisel rajal lihtne isegi seista. Suurte kiirustega niisuguseid kurve joosta osutus meie sportlastele katsumuseks."

Eesti koondisesse kuulus Niidupargi kergejõustikuklubi esindaja Emely Karhu, kes võitis neidude kuulitõukes kolmanda koha.

Üldkokkuvõttes võitis maavõistluse Leedu Läti ja Eesti ees.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles