Gulliveri mõttemängud saavad hoo sisse

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eile jätkasid Gulliveri mõttemängud 13. hooaega. Seitse seitsmeliikmelist võistkonda Pärnu Koidula gümnaasiumist ja Sütevaka humanitaargümnaasiumist lahendasid Endlas teatrimängu ülesandeid, mis pühendatud Endla 106. hooajale ja Eesti teatri tänavustele tähtpäevalistele (Andres Särev, Riivo Kuljus, Kersti Kreismann, Lembit Ulfsak, Elle Kull, Hannes Kaljujärv, Andres Lepik, Liina Olmaru, Indrek Taalmaa, Ago Anderson, Jaanus Laagriküll, Liina Unt).

Gümnaasiumiõpilastega pistsid rinda sügisese põhikooli teatrimängu võitnud Kuninga tänava põhikooli esindus.

Kahe eelvooruga selgitatakse välja neli parimat võistkonda, kes jätkavad võistkond võistkonna vastu mängu poolfinaalides ja finaalis. Siin lisanduvad traditsioonilistele kilvaküsimustele koduülesanne (näitemäng etteantud teemal), eksprompt-loovusülesanne ja teatriristsõna. Iga mängu võitnud võistkonda premeerib Endla teater, aga finaalmängu võitjad sõidavad septembris Eesti teatri festivalile Draama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles