Rotarid võtsid kaasa restoranist raamatuid

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Rotary klubi president Enn Rand (keskel) jagas klubivendadele koosoleku järel restoranis Café Grand raamatupakke.
Pärnu Rotary klubi president Enn Rand (keskel) jagas klubivendadele koosoleku järel restoranis Café Grand raamatupakke. Foto: Urmas Luik

Mõnel üks, teisel rohkem suurt raamatupakki kaenlas, väljusid Pärnu restoranist Café Grand üleeile pärastlõunal härrasmehed ja suundusid oma autode poole, et hakata täitma endile usaldatud ülesannet.

Pakkide sisu oli ühesugune, pakkepaberi varju peitus Kaie Kubri ja Thea Simmermanni koostatud ““Pokuaabitsa” tööraamat. Sügis”, mille illustreerijate hulgas oli Poku-isa Edgar Valter. Seda kirjastuse Elmatar värvikat trükist a-st ü-ni sirvisid asjaosalised huviga, sest see on nende endi, Pärnu Rotary klubi kingitus üle 40 lasteaiale, mille rotarid viivad kohale paari nädala jooksul.

“Pärnu Rotary klubis on 40 liiget, aktiivsed härrasmehed, kellel alati mõlgub mõtteis teha midagi head. Kevadprojektiga otsustasime annetada pokuaabitsa tööraamatud lasteaedade nendele rühmadele, kes järgmisest aastast lähevad kooli, aga sellest sügisest hakkab neil juba ettevalmistusprogramm,” selgitas seekordse heategevuse tausta klubi president Enn Rand.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles