Sütevaka-Varraku mälumängu võitis Kuninga kool

Teele Talve
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mälumängu võitnud Kuninga Tänava Põhikooli võistkond.
Mälumängu võitnud Kuninga Tänava Põhikooli võistkond. Foto: Erakogu

Pärnu Sütevaka humanitaargümnaasiumis toimunud Sütevaka-Varraku mälumängusarja kuuenda hooaja võit läks Kuninga tänava põhikooli noortele.

Kilvasari koosnes kolmest mängus ja sai alguse juba jaanuaris. Esimeses mängus keskendusid küsimused teatrile, filmile, muusikale ja spordile. Teisel mõõduvõtul tuli pead murda kirjandus- ja ajalooküsimustega ja kolmandas mängus vallata loodusteadusi. 

Esimese mängu võitjaks tuli Kuninga tänava põhikool. Teises mängus oli edukas Ülejõe põhikool ja viimase teadmisteproovi pani kinni Mai kooli võistkond. 
Kolme mängu tulemuste liitmisel selgus, et võrdse arvu punkte kogusid Kuninga tänava kool, Rääma põhikool ja Paikuse põhikool. 

Et selgitada välja, kes kolmest koolist võidab, tuli võistlejatel vastata lisaküsimusele Eesti ministrite kohta. Selle põhjal tuli võitjaks Kuninga kool, järgnesid Rääma ja Paikuse kool.

Esikoha saavutanud võistkonda kuulusid Stein-Marten Pool, Sven Pikker, Elisabeth Proos, Richard Ester, Tekla Liisa Vilberg, Maria Kallau, Merly Lüll ja Grete Kivikas. Võitjaid ootab suvel ees purjetamine Pärnu lahel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles