Urmas Sule: Olen teinud juhtimisvigu

Eno-Gerrit Link
, veebilehe toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Urmas Sule.
Urmas Sule. Foto: Mailiis Ollino / Pärnu Postimees

Pärnu haigla juhatuse esimees Urmas Sule tunnistas haigla nõukogu otsust kommenteerides, et on teinud juhtimisvigu, mida oleks saanud vältida tihedama koostööga juhatuse ja nõukogu vahel.

„Püüan teha juhtunust ja kriitikast konstruktiivsed ja haigla edasisele töökorraldusele kasulikud järeldused ning seisan selle eest, et nõukogu otsused ellu viidaks,” ütles Sule.

Haigla juhi sõnade kohaselt hindab Sule kõrgelt nõukogu liikmete usaldust, mis annab talle võimaluse jätkata Pärnu haigla juhtimist patsientidele parima abi andmiseks.

„Olen tutvunud komisjoni tööaruandega ja kuulanud ära nõukogu otsused avalikkuse tähelepanu pälvinud küsimustes. Mul on väga kahju, et Pärnu haigla maine on saanud kannatada. Kindlasti aitab seda heastada läbipaistvuse suurendamine ja kontrolli lisameetmete (näiteks tõrgetest raporteerimise kord, IT-riskianalüüsi ja riskide maandamise meetmete kehtestamine, sõidukite soetamise korra ülevaatamine) rakendamine, milles täna nõukoguga kokku leppisime,” seletas Sule.

„Pean tunnistama, et mul on olnud oma varasemate kaastöötajate suhtes tugev usaldus ja arusaam, et tegutseme ühiselt patsientidele parimate lahenduste pakkumise nimel. Kogu see avalikkuse tähelepanu all olemise kogemus on mu silmad avanud. Kahtlemata on see teinud minust parema inimeste tundja, kui varem olin. Tänutundega mõtlen meie Pärnu haigla perele, kes hoolimata kriitikast on teinud jätkuvalt suure pühendumusega oma tööd patsientide hüvanguks ja on mind neil päevil väga toetanud,” lausus Pärnu haigla juhatuse esimees.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles