Edukaid on tippu viinud uudishimu ja tahtejõud

Teet Roosaar
, uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaili Närep on peale näitlejaameti omandanud juuksuri ja hooldustöötajagi kutse ning kõikidel õpitud aladel töötanud.
Kaili Närep on peale näitlejaameti omandanud juuksuri ja hooldustöötajagi kutse ning kõikidel õpitud aladel töötanud. Foto: Urmas Luik

Eile Pärnu kutsehariduskeskuses oskuste aasta inspiratsiooniüritusel rääkisid edukad inimesed, kuidas nad on suutnud raskustest õppida ja pidevalt pingutades edasi pürgida.

“Kui sa oled paks, tuleb jooksma minna; kui loll, tuleb minna kooli,” ütles näitlejaks, juuksuriks ja hooldustöötajaks õppinud Kaili Närep. Üllar Saaremäe, Ivo Uukkivi, Merle Palmiste ja teiste tuntud näitlejatega samal kursusel õppinud Närep töötas 11 aastat Ugalas ja hakkas Pärnusse kolinuna teatri kõrvalt juuksuriks õppima.

Kui hiljem selgus, et teatris talle püsivat töökohta enam pole, keskendus naine juuksuritööle. See ei tähendanud näitlejaametiga hüvasti jätmist, praegugi võib teda näha seriaalides “Pilvede all” ja “Papad-mammad”.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles