Lasteaiad muretsevad ohutuse pärast

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pärnu Tralli lasteaia hoolekogu esitas linnavalitsusele taotluse luua ülekäigurada. Liiklusohutuse pärast tundis muret Tammsaare lasteaedki, kus läinud aasta lõpus arutati probleemi üle, et autojuhid ei pea sageli lasteaia juures kiiruspiirangust kinni ega anna lastele ülekäigurajal teed.

Tralli hoolekogu esimees Anna-Liisa Kakku palus kirjas linnavalitsusele luua ülekäigurada lasteaia lähedusse Kaevu ja Lille tänava ristmikule. Lapsed käivad õpetajatega sageli õppekäikudel ja ületavad seda ristmikku. Kirjas seisab, et tähistamata ristmikult üle minna on ohtlik.

Pärnu linnavalitsuse liikluse spetsialisti Toomas Tammela sõnutsi ülekäiguraja vastu ei olda. “See on kõigi huvides, et lasteaeda jõudmine oleks võimalikult ohutu. Arutame veel juhtkonna ja lasteaia hoolekogu esindajatega üksikasjad läbi ja loodetavasti saame mais töödega pihta hakata,” rääkis ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles