Galerii: Elagu kuked!

, Tootsi lasteaia muusikaõpetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tootsi lasteaias tähistati juba neljandat korda laulupäeva. Külas käisid naabervaldade laululapsed ja õpetajad. Sel aastal kõlasid kukeaasta puhul kikkalaulud. Laulupäeva teadustajad olid lasteaia vilistlased Helen Mändma ja Kerda Erm.

Ürituse avas Tootsi vallavanem Riina Kukk, kes andis üle päikselise kolleegi tiitli rühmaõpetaja Külli Klemmerile.

Et lasteaed sai 72aastaseks, andis lilled üle ja lausus tervitussõnad Tootsi lasteaia-põhikooli direktor Jüri Mets.

Kukelauludega astusid esimesena üles Tori lasteaia mudilased õpetaja Marika Pähkeli juhendamisel.

Johanna Vinkler laulis laulu "Kanapere". Amalie Ergezinger ja Loore Kallaste esitasid läti rahvaviisi "Kukeke". Selle saatel tantsisid kõik saalis viibinud. Tantsiti ka naljalaulu "Sutsi-satsa" järgi.

Tammiste lasteaia mudilased Loore Härm, Tessa Kalam, Kirke Kaukver ja Samiia Jarman koos õpetaja Marge Lumisaluga, kes on ühtlasi selle lasteaia vilistlane, esitasid palad "Kukekene ehitab", "Kukeaasta" ja "Uudiste kajakas".

Kuketeemalisi laule esitasid Vändra lasteaia mudilased õpetaja Ene Pärnseina juhatusel. Palad "Aabitsakukk kevadel", "Laul meie õue kukest" ja "Värvilised munad" esitasid Janne Jaanson ja Lisandra Liimandi.

Pärnjõe kooli lasteaiarühma lauljaid juhendasid õpetajad Kalli Rõõmusaare ja Eve Kuldsaar. "Kukelauluga" astusid üles Oskar Kuldsaar, Lisandra Sootna ja Nele Marie Palmeos. Selle saatel tantsiti kõigile tuttavat "Tibutantsu".

Veel kõlasid laulud Tootsi lasteaia lõõritajate esituses õpetaja Inga Raudsepa juhatusel. "Kukelaulu" esitasid Katre Klemmer, Sandra Hein, Hella-Maria Mändma. Lauluga "Kok-kok" astusid üles Katre Klemmer, Sandra Hein, Hella-Maria Mändma, Kelli Talvoja ja Geitlyn Saaliste. Laulu "Värvilised munad" esitasid Katre Klemmer, Sandra Hein ja Hella-Maria Mändma.

Laulupäeva lõpetuseks lauldi ja tantsiti koos "Hea tuju laulu".

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles