Matkajad jäävad Kurgjal autota

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sakala tee matkal osalejad peavad jätma oma autod Kurgjale parklasse, kust neid viivad ligemale 12 kilomeetri pikkuse matka alguspunkti bussid. Foto on illustreeriv.
Sakala tee matkal osalejad peavad jätma oma autod Kurgjale parklasse, kust neid viivad ligemale 12 kilomeetri pikkuse matka alguspunkti bussid. Foto on illustreeriv. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Sakala tee matkal osalejad peavad jätma oma autod Kurgjale parklasse, kust neid viivad ligemale 12 kilomeetri pikkuse matka alguspunkti bussid. 

"Isikliku autoga tulijatele on nii mugavam, sest kohe, kui meil üritus lõpeb, saavad nad koduteele sõita," põhjendas Carl Robert Jakobsoni talumuuseumi direktor Moonika Jõemaa uuenduslikku nõuet.

Ärkamisaja suurkuju ja ajalehe Sakala asutaja Carl Robert Jakobsoni (26. juuli 1841 – 19. märts 1882) auks ja mälestuseks korraldatav Sakala tee matk algab tavakohaselt Viljandimaalt Suure-Jaani vallast Vanaõue puhkekeskuse juurest. Matkajad saavad ennast lõkke paistel soojendada, jalga puhata, pruukosti võtta ja metsajutte kuulata Maltsaares ja Saeveski metsaonni juures.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles