Poola börsifirma otsib Pärnus frantsiisivõtjat

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Poola börsifirma ja sõidukite varuosade importija Inter Cars avas Tallinnas lao ja esinduse ning plaanib lähiajal laieneda Pärnusse. Foto on illustreeriv.
Poola börsifirma ja sõidukite varuosade importija Inter Cars avas Tallinnas lao ja esinduse ning plaanib lähiajal laieneda Pärnusse. Foto on illustreeriv. Foto: intercars.eu

Poola börsifirma ja sõidukite varuosade sissetooja Inter Cars soovib lähiajal katta esindustega kogu Eesti ning otsib frantsiisivõtjaid Pärnus, Tartus ja Ida-Virumaal.

Poola börsil noteeritud firma laieneb Eestis frantsiisivormis, mille puhul peakontor teeb koostööd piirkonna agentide ehk müügiesindustega.

"Frantsiisi korras esindusi avada on Eesti autovaruosade äris üpris uus mudel. Tallinnas on Inter Carsi esimene müügiesindus ennast lühikese aja jooksul tõestanud: käive kasvab igal kuul ja äri edeneb prognoositust paremini," ütles Inter Carsi Tallinna Mustamäe müügiesinduse juht Rain Luik pressiteates.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles