Kõik omavalitsused leppisid toimetulekukooli arvete maksmisega

Siiri Erala
, arvamustoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Omavalitsused võtsid pärast põhjalikku selgitustööd enda kanda toimetulekukooli hoiuteenuse arved. Pildil kooli õuealal leiduv ratastoolikarussell.
Omavalitsused võtsid pärast põhjalikku selgitustööd enda kanda toimetulekukooli hoiuteenuse arved. Pildil kooli õuealal leiduv ratastoolikarussell. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Pärnu linn otsustas veebruarist lõpetada ülejäänud omavalitsuste erivajadustega lastele toimetulekukoolis pakutava hoiuteenuse eest maksmise. Kui veebruari teisel nädalal polnud selge, kes võtab enda kanda jooksva kuu arved, siis nüüd on olukord leidnud lahenduse.

"Meil seisavad uuel nädalal ees veel kohtumised Vändra ja Halinga omavalitsuste inimestega, et anda selgitusi, mida see 313 eurot kuus maksev teenus sisaldab ja tähendab. Aga arvete suhtes on kõik lahendatud," rääkis Pärnu abilinnapea Meelis Kukk.

Kokkulepeteni jõudmiseks tuleb Kuke sõnutsi teha selgitustööd, korraldada omavalitsusjuhtidele kohtumine toimetulekukooli juhiga ja anda võrdlusmoment. "Tegime uuringu, kui palju see teenus mujal maksab, ja Pärnu hinnad on ühed soodsamad," avaldas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles