Dokumendivahetuse kampaania on Pärnus täies hoos

Merilin Cherry
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: RAIGO PAJULA/PM/SCANPIX BALTICS

Politsei- ja piirivalveameti Pärnu teeninduse vanema Annika Pärna sõnade järgi on klientide hulk juba märgatavalt suurenenud, kuid üldiselt jääb ooteaeg alla poole tunni. Enamasti käivad kliendid teeninduses rohkem kuu alguses, kui on palga- ja pensionipäevad.

"Soovitame võimaluse korral tulla kuu teises pooles, kui klientide hulk on väiksem. Vältimaks teeninduses järjekorras seismist, soovitame broneerida aja nii dokumendi taotlemiseks kui ka selle kättesaamiseks," teatas Pärna. Aega saab broneerida politsei kodulehel või telefonil 612 3000.

Politsei- ja piirivalveameti kohaselt saabub dokumendivahetuse kõrgpunkt alati suvekuudel, kui inimestel on puhkus ja reisitakse tavapärasest rohkem. "Selleks, et plaanid luhta ei läheks, peab aegsasti oma dokumendi vahetust planeerima hakkama, kontrollima üle enda ja pereliikmete dokumentide aegumise tähtaja," andis Pärna nõu. "Kindlasti ei soovita me jätta dokumentide vahetamist viimasele minutile, sest need ei pruugi soovitud ajaks valmida."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles