Pärnu Spaanädal meelitas suvepealinna üle 12 000 huvilise

Merilin Cherry
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Muu hulgas sai spaanädalal tegeleda joogaga.
Muu hulgas sai spaanädalal tegeleda joogaga. Foto: Mailiis Ollino / Pärnu Postimees

Kokku külastas Pärnu spaanädalat üle 12 000 külalise. Pärnu spaanädala korraldaja Kadi Elmeste sõnutsi külastas spaanädalat eelneval aastal 10 000 inimest. "Ootasime, et sel aastal tuleks vähemalt sama palju inimesi, aga tuli rohkemgi," rõõmustas Elmeste. 

Spaanädal korraldati sel aastal teist korda suurendamaks seeläbi linnakülaliste arvu talvisel hooajal. 

Pärnu linnavalitsuse arenguteenistuse juhataja Anneli Lepp sõnul meelitas spaanädal kodudest välja pärnakad, kes kasutasid võimalust soodsama hinnaga spaakülastuseks.  Samas oli sel perioodil palju külalisi ka Eestimaa teistest paikadest, kes tundsid kõige suuremat huvi just nädalavahetuse pakkumiste vastu. "Sel aastal andsime külalistele võimaluse osaleda spordiklubide tasuta näidistundides, et tutvuda teenusepakkujatega, kelle juurde seni pole veel jõutud. Saime külastajatelt väga positiivset tagasisidet ja kinnitust sellele, et Pärnu pakub palju väga häid ja ka erinevaid võimalusi oma keha ning hinge eest hoolitsemiseks," ütles Lepp.

Hedon SPA & HOTEL müügijuht Kairi Jõekäär kinnitab, et spaanädala korraldamine on igati tänuväärne ettevõtmine ja aitab madalhooajal Pärnu spaade vastu huvi tõsta. "Äsja lõppenud spaanädala pakkumiste vastu oli huviväga suur, kuid eelkõige sooviti Hedonit külastada just nädalavahetustel. Hedonis on nädalavahetused väga nõutud ja enamasti täis broneeritud aastaringselt ning seetõttu kahjuks ei olnud spaanädala klientidele

nädalavahetusteks piisavalt aegu pakkuda. Ainuüksi ööspaad külastas 80inimest ja huvilisi oleks kordades rohkem olnud, kuid kahjuks seekord rohkem lihsalt ei mahtunud," tõdes Jõekäär.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles