Tudengid räägivad Pärnu kolledži lahtiste uste päeval kõik ausalt ära

Lauri Habakuk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Avatud uste päev toimus Pärnu kolledžis eelmiselgi aastal.
Avatud uste päev toimus Pärnu kolledžis eelmiselgi aastal. Foto: ARDI TRUIJA/PRNPM/EMF

Teisipäeval tuleb Tartu ülikooli Pärnu kolledžis lahtiste uste päev, mille korraldamise on võtnud enda peale üliõpilased.

"Ei mingit kolledži töötajate ilustatud kiidulaulu, üliõpilased on lubanud anda 100 protsenti ausate vastuste garantii," märkis kooli turundusspetsialist Birgit Tuulemäe.

Päev algab kell 11.30 üliõpilaste tervitusjoogiga. Sellele järgnevas vestlusringis räägivad üliõpilased kolledžis õppimisest, oma erialast, tudengielust ja Pärnu kolledžisse õppima pääsemisest.

Seejärel avatavas vastuvõtukohvikus saab huvipakkuva eriala ja seda õppivate tudengitega lähemalt tutvuda. "Nagu ühele kohvikule kohane pakume enda tehtud maitsvat kooki," sõnas Tuulemäe.

Kell 13.45 algava osa "Mis? Kes? Kus?" sisu jääb turundusjuhi sõnutsi üllatuseks, see avaldatakse alles kohapeal.

Päev lõpeb inspiratsioonikoolitaja Harald Lepiski loenguga "Kümme ideed, mis aitavad enda kutsumust avastada". Lepisk on enda kohta öelnud, et ta "võimestab noori unistajaid kasvama ettevõtlikeks loojateks".

Tuulemäe soovitas huvilistel aegsasti lahtiste uste päevadele Pärnu kolledži kodulehel registreeruda, kuna kohtade arv on piiratud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles