Noored jahivad 10 000 euro suurust auhinnafondi

Märt Pilme
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu ühisgümnaasiumi kümnenda klassi õpilased Raven Õun, Susanna Paljak ja Deniel Žurbi loodavad Pärnu Vallikääru luua mudelpaatide laenutuse. Pildilt puudub tiimi neljas liige Elisabeth Teearu.
Pärnu ühisgümnaasiumi kümnenda klassi õpilased Raven Õun, Susanna Paljak ja Deniel Žurbi loodavad Pärnu Vallikääru luua mudelpaatide laenutuse. Pildilt puudub tiimi neljas liige Elisabeth Teearu. Foto: Urmas Luik

Koolinoorte äriideede konkurss Bright Minds jõuab peagi kulminatsiooni. Aprilli alguseks selgub 20 meeskonda, kes pääsevad üle-eestilisele lõppvõistlusele 21. aprillil. Sinna kandideerib Pärnu maakonnast üheksa huvitavat ideed, mis on juba möödunud aasta detsembrist Bright Mindsi koolituspäevadel töös olnud.

Bright Mindsi konkursi Pärnumaa maakondlik partner Viivika Vilja ütles, et võistlus on mõeldud igas vanuses noortele, kusjuures ühe perspektiivikama projekti autorid on ühtlasi noorimad Pärnumaa osavõtjad.

Viiest Pärnu Raeküla kooli kuuenda klassi õpilasest ja ühest Sindi gümnaasiumi kümnenda klassi õppurist koosnev tiim kandideerib Bright Mindsi võistlusele loomahoiu mobiilirakendusega. Nende plaan on luua rakendus, mis aitaks lemmikloomaomanikel vajaduse korral leida kellegi, kes nende lemmiku eest hoolitseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles