Lihula tarbijate ühistu suleb oma postipunktid

Teele Talve
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koonga A ja O kaupluses tegutsenud postipunkt suletakse ning aprillist hakkab teenust osutama kohalik baar.
Koonga A ja O kaupluses tegutsenud postipunkt suletakse ning aprillist hakkab teenust osutama kohalik baar. Foto: Tanel Pihelgas

Paari nädala pärast, 1. aprillist lõpeb Eesti Posti ja Lihula tarbijate ühistu vaheline leping. Seejärel kaob Pärnumaal Koonga postipunkt ja Läänemaal lõpetavad töö Kullamaa, Kõmsi ja Kirbla postipunkt, mis praegu osutavad teenuseid Lihula TÜ poodides.

Põhjusi, miks leping lõpetati, on Lihula TÜ juhi Arvo Miilmetsa sõnutsi mitu. “Kuivõrd postipangad asuvad maakauplustes, kus personali vähe, on ostjad palju nurisenud selle üle, et teenindaja osutab samas järjekorras postiteenuseid, mis üldjuhul võtab kaua aega. See on peamine põhjus,” selgitas Miilmets.

Samuti avaldas Miilmets nördimust Eesti Postilt ühistule teenuseosutamise eest makstava tasu üle. “Ma ei taha seda summat öelda, sest leping on konfidentsiaalne, aga sellest summast ei piisa, et töötajatele lisatöö eest maksta,” sõnas Miilmets.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles