Vaata, milline erakond on Pärnus populaarseim

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
PRN01: VALIMISPLAKATID : P
PRN01: VALIMISPLAKATID : P Foto: ARDI TRUIJA/PRNPM/EMF

Pärnus ja teistes suurtes Eesti linnades nagu Tartu, Narva ja Kohtla-Järve oli märtsis populaarseim Keskerakond ja väiksemates linnades ning alevikes ja külades Reformierakond, selgub uuringufirma Kantar Emor BNSi ja Postimehe tellimusel läbi viidud erakondade toetuse uuringust.

Pärnus, Tartus, Narvas ja Kohtla-Järvel ulatus Keskerakonna toetus 31 protsendini. Reformierakonda toetas 21,3, Sotsiaaldemokraatlikku Erakonda 19,6, Eesti Konservatiivset Rahvaerakonda (EKRE) 16,6 ning Vabaerakonda 5,7 protsenti. Ülejäänud parteide toetus jäi 5-protsendilisest valimiskünnisest madalamale.

Väiksemates linnades, alevikes ja külades oli Reformierakonna toetus 28,2, Keskerakonna toetus 20, EKRE toetus 15,7, SDE toetus 13,8, Vabaerakonna toetus 13,1 ja IRL-i toetus 6,6 protsenti. Ülejäänud erakondade toetus jäi alla 5 protsendi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles