Linnavolikogu tunnustab teenekaid kodanikke

Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Haigla erakorralise meditsiini osakonna juhataja Merike Lepp.
Pärnu Haigla erakorralise meditsiini osakonna juhataja Merike Lepp. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Tänasel istungil tegi Pärnu Linnavolikogu esimees Andrei Korobeinik volikogule ettepaneku anda välja 10 Pärnu linna teenetemärki.

Pärnu linna teenetemärk otsustati anda Merike Lepale kaasaegse erakorralise meditsiiniabi osakonna loomise eest Pärnu Haiglas.

Tõnu Endreksoni tunnustati teenetemärgiga Rio olümpiamängude pronksmedali võitmise ja teiste märkimisväärsete tulemuste eest rahvusvahelistel tiitlivõistlusel ning Pärnu kui spordilinna maine kujundamise eest.

Andrei Jämsä pälvis teenetemärgi Rio olümpiamängude pronksmedali võitmise ja teiste märkimisväärsete tulemuste eest rahvusvahelistel tiitlivõistlusel ning Pärnu kui spordilinna maine kujundamise eest.

Allar Rajale omistati teenetemärk Rio olümpiamängude pronksmedali võitmise ja teiste märkimisväärsete tulemuste eest rahvusvahelistel tiitlivõistlusel ning Pärnu kui spordilinna maine kujundamise eest.

Kaspar Taimsoo pälvis teenetemärgi Rio olümpiamängude pronksmedali võitmise ja teiste märkimisväärsete tulemuste eest rahvusvahelistel tiitlivõistlusel ning Pärnu kui spordilinna maine kujundamise eest.

Maidu Maameest tunnustati teenetemärgiga kauaaegse ja kohusetundliku töö eest bussijuhina ning Pärnu linna kultuurielu rikastamise eest lauljana.

Vello Paluoja pälvis teenetemärgi tähelepanuväärse ja pühendunud tegevuse eest kultuurielu rikastamisel, kunstimeele kasvatamisel ning ajaloo jäädvustamisel oma loomingu kaudu.

Margit Seppikule antakse teenetemärk panuse eest kaasaegse õendus- ja hooldusteenuse süsteemi väljatöötamisel ja elluviimisel ning õenduse eriala arendamise ja propageerimise eest.

Jaanus Torrim pälvis teenetemärgi pühendunud ja aktiivse tegevuse eest Eesti muusikakultuuri edendamisel loojana ja kontsertide ning festivalide korraldajana.

Leo Villerile omistati teenetemärk pikaajalise ja pühendunud pedagoogitöö, mõtlevate, loovate, oma kodumaad väärtustavate noorte kasvatamise ning male õpetamise ja propageerimise eest.

Teenetemärgid antakse üle Pärnu Päeval, 8. aprillil Raekojas.

Pärnu linna teenetemärki on antud 2007. aastast ning see antakse Pärnu linna tunnustusena füüsilisele isikule silmapaistvate teenete eest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles