Janne Ristimets: Pühapäev on vaba, kui ma just Pipit ei mängi

Anete Kruusmägi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Janne Ristimetsale on tantsukool see koht, kus ta veedab suurema osa oma päevast. Kevadel aga viib Ristimets lapsed Vallikääru aasale tantsima ja joogat tegema.
Janne Ristimetsale on tantsukool see koht, kus ta veedab suurema osa oma päevast. Kevadel aga viib Ristimets lapsed Vallikääru aasale tantsima ja joogat tegema. Foto: Urmas Luik

Tantsuõpetaja ja tantsukooli juhataja Janne Ristimets unistab, et saaks lahti võlgadest, tantsukool täituks õnnelike laste-noortega ja ta looks taas kodu tulvil õnne ja armastust. Peale 200-liikmelise koolipere on ta 22aastase Jani, 17aastase Jakobi ja nelja-aastase Aura Ingli ema.

Kuidas ema teadis teid lapsena võistlustantsutrenni viia?

Isegi imestan. Ma olin ainuke laps, kes sellist ala harrastas. Olen emale väga tänulik. Viis aastat tantsisin, siis läks mu partner ära. Aga tantsus on partner oluline ja pärast enam sellist sidet ei tekkinud. Lapsena veel eriti. Kõik poisid olid niikuinii nõmedad: üks oli paks, teine imelik, vaid oma tantsupartner sobis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles