Veerpalu ja Alev teatesprindis poodiumile ei jõudnud

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andrus Veerpalu.
Andrus Veerpalu. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Täna algas Jõulumäe tervisespordikeskuse radadel teatesprintidega murdmaasuusatamise Eesti meistrivõistluste viimane etapp ja Jõulu suusaklubi liikmetest jõudis avapäeval poodiumile vaid hõredas konkurentsis võistelnud M20 meeskond.

Mehed läbisid täna klassikalises tehnikas kuus korda 1,5 ja naised 1,2 kilomeetrit.

Meeste seas tuli Eesti meistriks Võru suusaklubi duo Raido Ränkel ja Marko Kilp ajaga 21.03,34. Teisena lõpetanud Tartu suusaklubi liikmed Vahur Teppan ja Karel Tammjärv kaotasid võitjatele 11,75 sekundit. Kolmas oli Sparta spordiseltsi võistkond, kelle eest sõitsid Andreas Veerpalu ja Aivar Rehemaa. Kaotust võitjatele kogunes 25,51 sekundit.

Alvar Johannes Alev.
Alvar Johannes Alev. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Jõulu meeskond, mida esindasid olümpiavõitja Andrus Veerpalu ja Alvar Johannes Alev jõudis kaheksa meeskonna hulgas finišisse neljandana. Kaotust võitjale kogunes täpselt 33 sekundit.

M20 vanuseklassi konkurentsis võistles kolm meeskonda ja kolmandaks jäeti seal Jõulu suusaklubi eest sõitnud Risto Vaher ja Taavi Valter Taveter.

M18 vanuseklassis olid Jõulu klubi liikmed Evert Saarnak ja Marthen Tasalain kuuendad.

Naiste teatesprindis tulid Eesti meistriteks Karupesa tiimi esindavad Triin Ojaste ja Laura Alba.

Detailsed tulemused leiab siit.

Eesti meistrivõistlused jätkuvad Jõulumäel laupäeval teatesõitudega. Jõulu meeskonnas sõidavad Andrus Veerpalu, Alvar Johannes Alev ja Risto Vaher.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles