Hoidkem “Laulukarusselli” finalistidele pöialt

Anu Jürisson
, kultuuritoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Adele Sillat laulis poolfinaalis duetti näitleja Sandra Uusbergiga.
Adele Sillat laulis poolfinaalis duetti näitleja Sandra Uusbergiga. Foto: ERR

ADELE SILLAT

Homses “Laulukarusselli” finaalis esitab Adele Sillat sama pala, millega mullu Sügisulu võitis: “Lennates”. Tüdruk tunnistas, et kardab veidi, kuna see on otsesaade ja tuhanded inimesed vaatavad. Kui sassi läheb, pole midagi teha. Sillat on “Laulukarusselli” lõppvõistlusele jõudnud korra varemgi, aga siis publiku lemmikuna.

Ehkki Sillat on pälvinud kolm Pärnu linna ja maakonna noorte solistide konkursi Sügisulg grand prix’d, tunnistab ta, et võidud on talle iga kord suure üllatusena tulnud, sest ta pole neid oodanud.

“Olen mõelnud, et peaauhinna saavad vanemad lauljad. Mäletan, et esimene kord küsisin enne esinemist ema käest, kas mul on võimalus see võita. Ja ta ütles, et ei-ei, ma olen veel liiga väike, suured võidavad. Ja kui mind siis auhindade jagamisel lavale kutsuti, mõtlesin, et mingi arusaamatus on juhtunud. Mulle jõudis alles pärast kohale, et ma võitsin grand prix’,” muheles laulutüdruk.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles