Pärnu kaotas lisaajal Raplale

Lauri Habakuk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Edvinas Šeškus.
Edvinas Šeškus. Foto: ARDI TRUIJA / PÄRNU POSTIMEES/

Ehkki Pärnu korvpalliklubi oli täna õhtul Raplas Eesti meistriliiga mängus veel minut enne neljanda veerandi lõppu kümne punktiga taga, suutsid pärnakad sitke võitlusega viia mängu lisaajale. Siiski tuli vastu võtta 91:93 kaotus kohalikule meeskonnale.

Mõnevõrra kindlamalt alustas mängu Pärnu, võites avaveerandi 25:15. Teisel perioodil oli 20:17 parem Rapla.

Pärast poolajapausi haaras kodumeeskond initsiatiivi ja võitis kolmanda veerandi 26:14. Viimasel veerandil jätkas Rapla edu kasvatamist, juhtides veidi vähem kui minut enne normaalaja lõppugi kümne punktiga.

Kui neljanda veerandi lõpuni oli jäänud pool minutit, tabas Pärnu keskmängija Domagoj Bubalo kolmepunktiviske. Hetk hiljem, pärast Mihkel Kirve vaheltlõiget, skooris korvi alt kogu mängu Pärnu meeskonda vedanud Edvinas Šeškus.

Pärast Bubalo pealtpanekut ja Saimon Suti lähiviset jõudis Pärnu punkti kaugusele. Domen Bratozi vabavise viis kodumeeskonna küll kahe punktiga juhtima, kuid kolm sekundit enne mängu lõppu Bubalo viigistas.

Rapla meeskonna lahtimängul napsas Tormi Niits palli. Pärnakad pääsesid mitu korda viskele ja said lõpuks palli sissegi, kuid kohtunikud teatasid pärast arupidamist, et mänguaeg oli selleks ajaks lõppenud.

Lisaajal, mille Pärnu kaotas 8:10, jõudis Pärnu pärast Bubalo kaugviset viigini. Pärast Thomas van der Marsi tabavat kahepunktiviset oli pärnakatel aega jõuda viskelegi, kuid mängu päästa neil ei õnnestunud.

Pärnu tulemuslikem oli 30 punkti ja kaheksa lauapalliga Šeškus. Bubalo ja Kirves viskasid vastavalt 20 ja 14 punkti.

Rapla eest viskas enim punkte - 28 - Martin Paasoja. Muu hulgas 11 lauapalli hankinud Thomas van der Mars toetas teda 24 punktiga.

Pärnu on turniiritabelis 15 võidu ja 14 kaotusega neljas, Rapla aga 18 võidu ja 11 kaotusega kolmas.

Järgmisel laupäeval mängivad pärnakad kodusaalis Rakvere meeskonnaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles