Ratsutaja Marlene Makarov võitis Eesti hõbeda

Joel Kukk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
15aastane Marlene Makarov ja tema hobune Emora suutsid Niitvälja maneeži parkuuri hõbemedali vääriliselt läbida.
15aastane Marlene Makarov ja tema hobune Emora suutsid Niitvälja maneeži parkuuri hõbemedali vääriliselt läbida. Foto: Erakogu

Pärnu Vanalinna põhikoolis õppiv 15aastane Marlene Makarov tuli Niitväljal ratsutamise takistussõidu Eesti juunioride meistrivõistlustel hõbemedalile. Kulla teenis Ketlin Ramjalg ja pronksi sai Rebecca Blumfeldt.

Kokku osales Niitväljal juunioride 125 sentimeetri kõrguste takistustega kahevoorulises võistluses 19 sportlast, neist mitu kahe hobusega. Esimeses voorus sõeluti terad sõkaldest ja puhaste paberitega pääses teise vooru hüppama kümme võistluspaari. Otsustavas voorus läbisid vaid Ramjalg ja Makarov parkuuri karistuspunktideta.

Hobusel Emora võistleva pärnulanna treener Marek Lootus rääkis, et tema õpilase edukas debüüt juunioride konkurentsis oli meeldiv üllatus. "Meie koostöö on Seljametsa tallis kestnud kaks aastat, seni osales Marlene vaid noorteklassi võistlustel," kõneles Lootus. "Nii kõrgeid takistusi polnud nad Emoraga võistlusolukorras seni veel ületanud. Usun, et meid ootab põnev hooaeg, järgmine suurem võistlus on Ruila rahvusvaheline kevadturniir."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles