Valitsus ei tule Sauga küladele appi

Sirle Matt
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rahvas tuli vallamaja juurde peaministrile näitama, et Pärnuga liitumise soov ei ole pelgalt väikese grupi huvi.
Rahvas tuli vallamaja juurde peaministrile näitama, et Pärnuga liitumise soov ei ole pelgalt väikese grupi huvi. Foto: Urmas Luik

Kui peaminister Jüri Ratas ütles laupäeval enne Sauga vallavolikoguga kohtumist protestivatele elanikele, et inimeste arvamus loeb ja volikogul on 15. aprillini aega teha otsus Tori vallaga liitumise vastu olevate külade suhtes, oli pärast nõupidamist ministri põhisõnum see, et enne sügisesi valimisi ei saa valitsus vastu tulla rahva soovile liituda hoopis Pärnuga.

Laupäevase meeleavalduse ühe eestvedaja Andres Mõisa teatel tuli rahvas peaministrile näitama, et tegemist ei ole väikese grupi huviga. “Siin on rohkem inimesi ja eri vanusegrupid,” rääkis ta.

Sauga volikogu viimast otsust lükata tagasi opositsiooni avaldus küsida rahva arvamust seoses külade vallast eraldamisega, kommenteeris Mõis, et volikogu ei taha rahvaküsitlust korraldada, sest kardab tulemusi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles