Adele Sillat noppis “Laulukarussellilt” esikoha

Anete Kruusmägi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
“Laulukarusselli” vanema vanusegrupi võitja Adele Sillat ja keskmise vanuserühma finalist Joosep Käär koos õpetaja Margrit Kitsega.
“Laulukarusselli” vanema vanusegrupi võitja Adele Sillat ja keskmise vanuserühma finalist Joosep Käär koos õpetaja Margrit Kitsega. Foto: Kairit Leibold/ERR

Pühapäevases “Laulukarusselli” finaalis noppis Pärnu tüdruk Adele Sillat 11–13aastaste vanusegrupis esikoha. Suur saavutus tegi 13aastase Pärnu vabakooli õpilase väga õnnelikuks.

“Konkurente oli palju ja kõik lõppvooru jõudnud olid väga head,” rääkis Adele. Oma plussiks peab neiu tugevat laulu, mis läks inimestele hinge.

Pärnakas tõdes, et finaalis otsesaates lauldes oli väike närv küll sees, kuid laulma hakates see kadus. “Publik oli nii tore ja inimesed, kes seal töötasid, andsid enesekindlust juurde,” jutustas Adele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles