Judokad võitsid Eesti meistrivõistlustelt medaleid

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rebecca Särav koos treener Asko Loogaga.
Rebecca Särav koos treener Asko Loogaga. Foto: Erakogu

Pühapäeval toimusid Tartus A. Le Coqi spordihoones Eesti meistrivõistlused B- ja juunioride vanuseklassis, kus edu saatis Pärnu maadlejaid.

Pärnu judoklubi Samurai treeneri Asko Looga teatel võistlesid päeva esimeses pooles meistrid B-vanuseklassis.

Oma kolmanda meistritiitli võitis Rebecca Särav (kehakaalus kuni 57 kilogrammi, Samurai). Veerandfinaalis ehmatusega pääsenud Särav alistas vastase poolfinaalis oma lemmiktehnikaga viiendal sekundil. Tasavägiselt kulgenud finaalmatši võitis Särav lisaajal sooritatud heite eest.

Hõbemedali teenisid ilusa ja kindla maadlusega Merit Tarkus (–52 kg, Audru Aitado) ja Sander Šapkin (–66 kg, Audru Aitado).

Pronksmedali said kaela Merily Kopelmaa (–48 kg, Audru Aitado) ja Ats Põldmaa (–66 kg, Audru Aitado).

Päeva teises pooles oli kord juunioride käes. Rasmus Leinasaarel (–60 kg, Audru Aitado) õnnestus pärast rasket poolfinaali võita oma finaalmatški. Tasuks meistrikuld.

Hõbeda pälvis Egert-Ervin Messek (–55 kg, Audru Aitado).

Pronksmedali said kaela Janar Jerofejev (–66 kg, Audru Aitado), Merko Aasaleht (–55 kg, Audru Aitado) ja ainsana võitis neidude seas pronksi Tuule Lääts (–48 kg, Samurai).

Audru ja Tallinna Aitado koondvõistkond võitis poiste juunioride arvestuses esikoha.

Kahes vanuseklassis käis kolmel tatamil kokku 190 sportlast.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles