Korvpallurid proovisid MMAd

Lauri Habakuk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tulemaks enne peagi algavat Eesti meistrivõistluste play-off´i välja rutiinist, tegid kohaliku korvpalli esindusmeeskonna Pänu Sadama mängijad eile tavapärasest pisut erineva trenni.

Nii proovisid korvpallurid MMA-treeneri Henri Hiiemäe juhendamisel kätt ja jalga Zero Contacti trennis.

Teistest mõnevõrra söakamana paistis silma korvpalliväljakulgi kõva võitlejana tuntud Rannar Raap. "Polnud seal midagi erilist, mingit kontakti ju polnud," lükkas Raap väite ümber.

See ei tähenda, et tagamängija soovinuks mõnele tiimikaaslasele vastu vahtimist anda. "Ei-ei," kummutas Raap niisuguse ettevõtmise võimalikkuse otsusekindlalt. "Niigi on pool satsist vigased, aitab küll."

Hiiemäel jätkus pärast trenni meestele ainult kiidusõnu. Korvpallurite tublidus ei tulnud talle üllatusena, kuna sportlastega ongi tema ütlust mööda lihtsam.

Pärnu Sadama peatreener Heiko Rannula kinkis pärast trenni Hiiemäele mängijate autogrammidega palli.

MMA Zero Contact on võitluskunstide baasil üldkehaline treening, kus ei lööda kedagi. Siiski saab seda harrastades õppida MMAd kui võitluskunsti. Mõistagi kaasneb suur füüsiline koormus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles