Restoranide nädalal pakub hõrgutisi veerandsada söögikohta

Raido Keskküla
, veebilehe toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tänavune Pärnu restoranide nädal tuleb 1.–9. aprillil ja hõrke maitseelamusi lubab sel ajal 25 suvepealinna söögikohta.

Osalevad restoranid pakuvad sel perioodil kahekäigulist lõunasööki hinnaga kümme eurot ja kolmekäigulist õhtusööki 18 eurot. Pakutavad toidud on valitud a´ la carte-menüüst, et enim meeldinud roogi saaks hiljemgi tellida.

Pärnu restoranide nädala korraldaja Kadi Elmeste sõnade kohaselt sai eelmisel korral kinnitust tõik, et külalised eelistavad interneti broneerimiskeskkonda. "Külastajate soovist lähtudes oleme selgi aastal loonud kodulehele broneerimiskeskkonna kohe tasumise võimalusega. Valiku saab teha kas oma lemmikrestorani või sobiva kellaaja järgi," täpsustas Elmeste.

25 osaleva restorani peakokka on kampaanianädala menüüdesse kokku seadnud palju põnevaid maitseid. Mekkida saab lammast, põtra, merikuradit ja võikala, kalkunit ja parti.

Villa Wesseti peakoka Mart Kuke jutu järgi leiab nende toidukaardilt nii kalamarja, veise- kui metssealiha. "Peale selle pakume nii kohalikku astelpaju kui angerjat. Valikut meil jätkub ja kindlasti leiab iga külastaja endale midagi meelepärast," kinnitas Kukk.

Tänasest saab Pärnu restoranide nädala menüüdega tutvuda ja teha broneeringuid kodulehel  www.parnurestaurantweek.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles