Ristluslaev kaalub osa rahva Pärnu jätmist

Tõnu Kann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaua oodatud esimene ristluslaev võib Pärnus randuda 2017. aastal ja nüüd on teada selle lõbusõidualuse nimigi: Serenissima.
Kaua oodatud esimene ristluslaev võib Pärnus randuda 2017. aastal ja nüüd on teada selle lõbusõidualuse nimigi: Serenissima. Foto: serenissima-cruises.com

Pärnusse 17. juulil oodatud ristluslaeva Serenissima agendiga kohtunud AS Pärnu Sadama nõukogu liige Kaspar Kokk ütles, et Viljandi kõrval võidakse laevaturistidele välja pakkuda veeta sisukas päev Pärnuski.

“Tavapäraselt pakutakse sadamas sildunud kruiisilaevade reisijatele ainult üht tuuri, mis on siis hinna sisse arvestatud, aga nädalapäevad tagasi Serenissima agendiga kohtudes tuli jutuks, et Pärnus võib kõne alla tulla anda turistidele valida, kas veeta päev Mulgimaal või sadamalinnas,” selgitas Kokk.

Serenissima kodulehel on kahenädalase kruiisi seitsmendal päeval lubatud reisijatele hommikust bussisõitu “ülikoolilinnast” Pärnust “Liivimaa keskusesse” Viljandisse ja sealt Olustvere mõisa lõunatama, kuid nüüd kaalutakse selle kõrvale pakkuda tervet päeva Pärnuski.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles