Sirje Suurevälja valiti inimeseõpetuse aasta õpetajaks

, Pärnu maakonna inimeseõpetuse aineühenduse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paikuse põhikooli õpetajat Sirje Suureväljat tunustati inimeseõpetuse aasta õpetaja tiitliga.
Paikuse põhikooli õpetajat Sirje Suureväljat tunustati inimeseõpetuse aasta õpetaja tiitliga. Foto: Erakogu

Paikuse põhikooli õpetajat Sirje Suureväljat tunustati inimeseõpetuse aasta õpetaja tiitliga. 

Suurevälja on oma tegevuses paistnud silma hea ainetundja ja õpetajana. Oma isiksuse ja mitmekülgse tegevusega nii koolis kui väljaspool kooli on ta eeskujuks nii õpilastele kui teistele õpetajatele. 

Ta on viinud läbi mitmeid tervisliku eluviisi propageerivaid üritusi, avaldanud meedias hulgaliselt teemakohaseid artikleid, juhendanud silmapaistvaid loovtöid ning saavutanud oma õpilastega olümpiaadidel ja võistlustel kõrgeid kohti. Suureväljat iseloomustab lõppematu ideede rohkus ja kadestamisväärne organiseerimisvõime.

Suureväljat tunnustati ka haridus- ja teadusministeeriumi tänukirjaga.

Alates 2008. aastast korraldavad vabariiklik inimeseõpetuse ainenõukogu ja inimeseõpetuse ühing konkursse „Aasta inimeseõpetuse õpetaja“ ja „Inimeseõpetuse aasta tegu“. „Inimeseõpetuse õpetaja" konkursi eesmärgiks on esile tõsta ja tunnustada neid inimeseõpetuse õpetajaid, kes on oma tegevuses silma paistnud hea aineõpetajana, olnud oma isiksuse ja tegevusega eeskujuks nii õpilastele kui teistele õpetajatele, muutnud ainet huvitamaks ja kaasaegsemaks ja/või aidanud kaasa aine õppevara koostamisele.

Teise laureaaditiitli pälvis Jõgevamaa gümnaasiumi õpilasnõustaja ning inimeseõpetuse õpetaja Silja Piir.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles