Raamatukogu kaunistavad musträstad

Karin Klaus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu kõrgema kunstikooli nahadisaini osakonna tudengite Egle Jaago, Tiiu Aruoja ja Tiina Karu looming.
Tartu kõrgema kunstikooli nahadisaini osakonna tudengite Egle Jaago, Tiiu Aruoja ja Tiina Karu looming. Foto: Urmas Luik

Pärnu keskraamatukogu esimese korruse galeriis näeb 3. aprillini nahadisaini, joonistusi, graafikat ja kolm päeva kauem saab uudistada mälestusmärkide kavandeid.

Rahvusvahelise koostööna valminud joonistus- ja graafikanäitusel “Vaadeldes musträstast 13 viisil” osalevad Serbia kunstiühingu Palanski Art liikmed, Tartu kõrgema kunstikooli üliõpilased ja kunstnikud-õppejõud.

Näituse idee ja teema pakkus välja Palanski Arti eestvedaja Zvonimir Kostić Palanski. Serbias Niši linnas asutatud rahvusvahelise kunstiühingu peamised tegevliikmed on Serbia kunagised ja praegused kunstiõppejõud, kunstnikud ja kunstiteoreetikud, peale nende kunstnikud Jaapanist, Saksamaalt, Brasiiliast, Lõuna- Koreast, Norrast, Austraaliast, Hollandist ja Eestist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles