Kiremõrvas süüdistatav tapmist ei tunnista

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Süüdistatav, tapetu ja ülejäänudki veretöö aegu kohaliku joomapunkrina tuntud Pargi talust läbi põiganud inimesed olid ohtralt joonud päevi.
Süüdistatav, tapetu ja ülejäänudki veretöö aegu kohaliku joomapunkrina tuntud Pargi talust läbi põiganud inimesed olid ohtralt joonud päevi. Foto: Urmas Luik

Prokurör Gardi Anderson küsis eilsel Pärnu maakohtu istungil mullu suvel Tõstamaa vallas Pootsis toime pandud kiremõrvas süüdistatavale Nataljale karistuseks kaheksa ja pool aastat vangistust, kaitsja Rünno Roosmaa palus süüdistatava õigeks mõista.

Süüdistuse kohaselt lõi 37aastane Natalja mullu 31. mai õhtul Tõstamaa vallas Pootsis eramu köögis tüli käigus noaga kõhtu 28aastast naist, kes suri sisemise verejooksu ja ajuturse tagajärjel.

Ohver suri umbes pool tundi pärast vigastuse tekitamist. “Seda oleks saanud ära hoida, kui süüdistatav poleks kohe lahkunud,” nentis prokurör.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles