Bussijaama varjualuse lugu

Kalev Vilgats
, Pärnu Postimehe arvamustoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pika tänava äärne varjualune jäigi teadmata põhjustel kokku lepitud mahus välja ehitamata, kuid teenis linlasi kakskümmend aastat.
Pika tänava äärne varjualune jäigi teadmata põhjustel kokku lepitud mahus välja ehitamata, kuid teenis linlasi kakskümmend aastat. Foto: Urmas Luik

Enam-vähem 20 aastat tagasi kirjutas Pärnu Postimees, et bussijaama Pika tänava poolsesse otsa varikatuse ja müügipaviljoni rajamiseks välja kuulutatud konkursi võitis AS Plusspunkt.

Lehe esiküljel oli arvuti abil täiendatud foto sellest, mida bussijaamas praegugi näeme: varjualune ja trummikujuline müügipaviljon. Pildi allkirjas oli lisatud, et läbirääkimiste tulemusena pidi Plusspunkt laiendama varjualust kutsekooli poole.

Edasi kirjutati, et Plusspunkt kavatseb hiljemalt mai keskpaigaks paigaldada bussijaama maa- ja linnabusside ootamiseks mõeldud alale 21 meetrit pika ja neli meetrit laia varikatuse, mille keskel asub kaarjas müügikiosk.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles