Kade kolleeg varastas Londoni moenädalal pärnaka kingad

Merilin Cherry
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Erakogu

Praegu 18aastane Anette Maria Eelmäe jõudis modellindusse tänu värbajatele, kes teda neli aastat tagasi Pärnu Keskuses märkasid.

“Minu juurde astus kena paar ja kutsus mind oma agentuuri. Üsna pea tegime esimesed pildid ja juba pool aastat hiljem läksin modellireisile Pariisi,” räägib neiu. Anette Maria Eelmäe emaagentuur on Eestis tegutsev Luvmodels, kuid peale koduriigi on noor modell tuntust kogunud mujal maailmas.

Anette Maria eredaim mälestus pärineb Pariisi moenädalast, kus neidis viimasel päeval Chaneli show’s laval kõndis. “Kogemus selle moelegendiga oli võrratu: casting (modelliotsing, toim), proovimeik, rõivaproov, isiklik kohtumine prestiižse moelooja Karl Lagerfeldiga. Mäletan, et kui agentuur mulle teatas, et olen Chaneli show’sse kinnitatud, jooksin pidžaamas otse Pariisi tänavale ja kiljusin õnnest,” meenutab modell.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles