Zonta klubi otsib taas andekaid lapsi

Raido Keskküla
, veebilehe toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Zonta Pärnu klubi korraldab laste ja noorte joonistusvõistluse.
Zonta Pärnu klubi korraldab laste ja noorte joonistusvõistluse. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Laste- ja noorteaasta raames kutsub Zonta Pärnu klubi esitama taotlusi stipendiumikonkursile "Andekas laps". Eesmärk on tunnustada andekaid koolinoori, anda neile võimalusi end täiendada ja oma andeid realiseerida.

Stipendiumile saavad kandideerida kõik Pärnu ja Pärnumaa üldhariduskoolide õpilased. Selle taotlemiseks palutakse täita ankeet-iseloomustus, lisada soovituskiri ja põhjendus või pere majandusliku olukorra kirjeldus.

Stipendiumi taotluse võib esitada laps ise, lapsevanem, üldhariduskooli esindaja (klassijuhataja, huvijuht, õppealajuhataja, ringiõpetaja), huvikooli, huviringi, huviklubi juhendaja või mõne organisatsiooni esindaja.

Avalduste esitamise tähtaeg on 26. aprill. Dokumendid tuleb saata meilil vanalinnakoolituskeskus@gmail.com (samalt aadressilt saab küsida ankeedi) või toimetada Hospidali 22, Pärnu 80014.

Stipendiaatide austamine toimub mais enne kooliaasta lõppemist.

"Andekas laps" on Pärnu Zonta klubi vanim projekt: stipendiume on antud välja 2000. aastast.

Stipendiumide väljaandmiseks kogub Zonta Pärnu klubi raha heategevusmüükide, ürituste ja heade toetajate abil.

Klubi kutsub üles märkama andekat last, kellele stipendium on nii tunnustus tubli õppetöö ja huvitegevuse eest kui suureks abiks eesmärkide saavutamisel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles